Saarioinen Oy

Broileri-bataattivuoka kikherneillä

  • G
  • KM
  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

Sekoita kohmeiset bataattikuutiot, broilerin paistipalat sekä sipulikuutiot 1/1 65 gn-vuoassa.

Huuhtele kikherneet ja valuta kuivaksi. Valuta aurinkokuivatuista tomaateista ylimääräinen öljy.

Sekoita mausteet ja kookosmaito keskenään.

Lisää vuokaan kikherneet, tomaatit sekä maustettu kookosmaito ja sekoita.

Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C 40-50 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Viimeistele vuoka hienonnetulla persiljalla. 

 

Raaka-aineita /  gn-vuoka

2,500 kg           bataattikuutio

2,000 kg           Uunipaahdettu broilerin paistipala

0,750 kg           kypsä kikherne

0,150 kg           aurinkokuivattu tomaatti

0,150 kg           sipulikuutio

1,500 l              maustettu kookosmaito

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit