Saarioinen Oy

Broileria inkivääri-chilikastikkeessa ja omenachutney

  • L
  • G

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 100 g Sambal Oelek- tahnaa (voit laittaa vähän ensin, ja lisätä tahnaa lopussa)
  • 300 g Inkivääriä
  • 2000 g Sipulia
  • 100 g Valkosipulia
  • 300 g Sokeria
  • 5000 g Paseerattua tomaattia
  • 300 g Valkoviinietikkaa
  • 50 g Suolaa
  • 20 g Mustapippuria
  • Vettä
  • 12000 g Broilerin paistipala kypsä (Suomi) 2 kg
  • 3000 g Omenaa, kuutio
  • 2000 g Omenatäyte, paistonkestävä 6 kg
  • 100 g Sitruunamehu
  • 500 g Vesi
  • 400 g Marmeladisokeri

Tarjoiluun:

  • Aromaattista riisiä
  • Tuoreita yrttejä

Valmistusohje

  1. Laita kaikki kastikkeen ainekset paitsi broilerin paistipala kattilaan, sekoita ja kiehauta. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia, ja kaada GN 1/1- astioissa olevien broilerin paistipalojen päälle.
  2. Kuumenna uunissa höyrypaistolla 150 °C:ssa kunnes sisälämpö 78 °C. Tarjoa omenahillokkeen ja esim. jasmin- riisin kanssa.
  3. Omenahilloke. Yhdistä omenakuutiot, omenatäyte, sitruunamehu ja vesi kattilassa ja kiehauta. Keitä noin viisi minuuttia ja sekoita joukkoon marmeladisokeri. Kiehauta ja keitä minuutti. Jäähdytä. Tarjoile viilennettynä.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit