Saarioinen Oy

Broilerinpaisti-kaalivuoka

  • L
  • G

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 4000 g Kukkakaalia nuppuina
  • 4000 g Parsakaalia nuppuina
  • 4000 g Keräkaalia karkeasti pilkottuna
  • 500 g Rypsiöljyä
  • 250 g Sokeria
  • 75 g Suolaa
  • 20 g Mustapippurirouhetta
  • 80 g Garam Masala- jauhetta
  • 1500 g Punasipulia, suikaloitu
  • 300 g Rypsiöljyä
  • 80 g Suolaa
  • 12000 g Broilerin paistipala kypsä (Suomi) 2 kg, liemineen

Tarjoiluun:

Valmistusohje

  1. Paahda kukkakaalin nuput kippipannulla rypsiöljyssä. Mausta suolalla, pippurilla, sokerilla ja curryllä. Anna kypsyä rauhassa, lisää tarvittaessa tilkka vettä. Ota sivuun.
  2. Paahda ja mausta parsakaalin nuput samalla tavalla, mutta hieman vähemmän aikaa. Ota sivuun.
  3. Nosta pannun lämpöä, ja paista lopuksi keräkaali pannulla nopeasti öljyssä, ja mausta.
  4. Yhdistä kaalit GN 1/1-65- vuokiin, sekoita ja lado päälle kypsät paistipalat. Valuta lopuksi päälle paistipalan liemi ja mausta curryllä ja suolalla. Kuumenna uunissa yhdistelmäpaistolla 160 °C:ssa noin 25 min, tai kunnes sisälämpö on 78 °C.
  5. Paista punasipulisuikaleita rypsiöljyssä kunnes pehmenneet ja mausta suolalla ja sokerilla. Lisää valmiin paistoksen päälle.
  6. Tarjoile perunamuusin ja Fruity Currymajoneesin kanssa.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit