Saarioinen Oy

Broilerpyörykät ja herne-minttupesto

  • G
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 5950 g Broilerpyörykkä 17 g 4 kg
  • 600 g pakasteherne
  • 60 g herneenverso
  • 120 g minttu
  • 210 g auringonkukansiemen
  • 15 g valkosipulinkynsi
  • 180 g parmesanjuustoraaste
  • 21 rkl oliiviöljy
  • suola
  • mustapippuri

Valmistusohje

Kuumenna pyörykät pellille levitettynä 175°C kiertoilmauunissa noin 10 minuutta. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 asteeseen.

Mittaa sulatetut herneet, herneenversot, minttu, siemenet, valkosipuli ja parmesanjuusto tehosekoittimeen. Hienonna kunnes rakenne on vielä karkeahko. Lisää öljy joukkoon ohuena nauhana. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoa pyörykät peston kanssa ja viimeistele herneenversoilla.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit