Saarioinen Oy

Chorizo tostadas

  • L
  • G

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 20 kpl Maissitortilla (gluteeniton)
  • 100 g Rypsiöljy
  • 300 g Pakastejuureskuutio
  • 500 g Kolmen pavun sekoitus (säilyke), valutettuna
  • 500 g Chorizokuutio 10 x 10 mm 1,5 kg
  • 20 g Savustettu paprika (Santa Maria)
  • 5 g Jauhettu kaneli
  • 500 g Tomaattikeitto kypsä pakaste 2 x 3 kg
  • 20 g Sambal Oelek (tms) chilisose
  • (Vesi)
  • Suola
  • Sokeri
  • Lehtipersilja
  • 200 g Paprika punainen, suikaloitu
  • 300 g Juustoraaste
  • 20 g Punainen chili, tuore

Valmistusohje

  1. Valmista muhennos. Laita kaikki ainekset suolaa, sokeria ja persiljaa lukuun ottamatta kattilaan ja keitä noin 10 minuuttia. Lisää puuttuvat mausteet ja tarkista maku. Huom! Jätä osa chorizo-kuutioista sivuun ja lisätää paistettuna valmiin tostadan päälle.
  2. Paahda tortillat öljyssä pannulla, n. 30 sek/puoli, kunnes ovat hieman ruskistuneet.
  3. Paista paprikasuikaleita öljyssä kunnes saavat hieman väriä ja pehmenevät. Mausta suolalla. Paista myös loput chorizokuutiot.
  4. Jaa muhennos paahdettujen tortilloiden päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.
  5. Kuumenna uunissa 175°C:ssa noin 3 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
  6. Lisää päälle paprikasuikaleet, paahdetut chorizokuutiot, sekä hienonnettu chili ja lehtipersilja.
  7. Tarjoa heti, avocadon ja smetanan kera.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit