Chorizo tostadas

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

20 kpl Maissitortilla (gluteeniton)
100 g Rypsiöljy
300 g Pakastejuureskuutio
500 g Kolmen pavun sekoitus (säilyke), valutettuna
500 g Chorizokuutio 10 x 10 mm 1,5 kg
20 g Savustettu paprika (Santa Maria)
5 g Jauhettu kaneli
500 g Tomaattikeitto kypsä pakaste 2 x 3 kg
20 g Sambal Oelek (tms) chilisose
(Vesi)
Suola
Sokeri
Lehtipersilja
200 g Paprika punainen, suikaloitu
300 g Juustoraaste
20 g Punainen chili, tuore

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Valmista muhennos. Laita kaikki ainekset suolaa, sokeria ja persiljaa lukuun ottamatta kattilaan ja keitä noin 10 minuuttia. Lisää puuttuvat mausteet ja tarkista maku. Huom! Jätä osa chorizo-kuutioista sivuun ja lisätää paistettuna valmiin tostadan päälle.
  2. Paahda tortillat öljyssä pannulla, n. 30 sek/puoli, kunnes ovat hieman ruskistuneet.
  3. Paista paprikasuikaleita öljyssä kunnes saavat hieman väriä ja pehmenevät. Mausta suolalla. Paista myös loput chorizokuutiot.
  4. Jaa muhennos paahdettujen tortilloiden päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.
  5. Kuumenna uunissa 175°C:ssa noin 3 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
  6. Lisää päälle paprikasuikaleet, paahdetut chorizokuutiot, sekä hienonnettu chili ja lehtipersilja.
  7. Tarjoa heti, avocadon ja smetanan kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: