Saarioinen Oy

Chorizopulla-kidneypapu tostadas

  • L
  • G

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 100 g Varsiselleriä hienonnettuna
  • 200 g Sipulia hienonnettuna
  • 40 g Valkosipulia hienonnettuna
  • 200 g Punaista paprikaa kuutioituna
  • 3,5 rkl Rypsiöljyä
  • 40 g Sokeri
  • 5 g Suola
  • 5 g Chilijauhe
  • 700 g Tomaattimurska (Mutti)
  • 20 g Sambal Oelek- chilitahna (tai maun mukaan)
  • 1 kpl Limen kuori raastettuna ja mehu
  • 500 g Kidneypapuja valutettuna
  • 20-30 kpl Maissitortilloita paahdettuna (gluton)
  • 300 g Juustoraastetta
  • 1000 g Chorizopyörykkä 6 g kypsä pakaste 4 kg

Tarjoiluun:

  • 250 g Avocadodippi
  • 20 g Tomaattisalsa, tuore 2 kg
  • 50 g Hienonnettu tuore chili
  • Hienonnettu lehtipersilja ja korianteri
  • Oliiviöljy
  • 300 g Laktoositon smetana tai kermaviili
  • Yrttikorianterin oksia

Valmistusohje

 

 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit