Saarioinen Oy

Creme brülee

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 42 rkl Kerma kuohu
  • 14 rkl Maito täysmaito
  • 160 g Kananmunan keltuainen
  • 150 g Sokeri, hieno
  • 4 g Vaniljatanko (1kpl=n4g)
  • Sokeri, hieno

Valmistusohje

  1. Vatkaa keltuaiset, sokeri ja vaniljan siemenet vaahdoksi kulhossa. Kiehauta kerma, maito ja vaniljatangon puolikas kattilassa. Lisää muna-sokeriseos koko ajan sekoittaen. Siivilöi ja kaada annoskippoihin. Kypsennä 100:ssa asteessa kuumassa vesihauteessa 40-60 min kunnes massa on kiinteää. Jäähdytä kelmulla peitettynä. Kuorruta sokerilla grillivastusten alla tai kaasupolttimella.

Muut reseptivinkit