Saarioinen Oy

Espanjalainen munakasvuoka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 1400 g Kirkas perunasalaatti 2 kg
  • 200 g Paprikasekoitus, tuore
  • 400 g Kesäkurpitsa vihreä
  • 1000 g Kananmuna
  • 56 rkl Maito kevyt
  • 4 g Valkosipulijauhe
  • 4 g Suola

Valmistusohje

  1. Levitä 1/1 GN-vuoan pohjalle Kirkas perunasalaatti ja paprikakuutiot. Asettele pinnalle kesäkurpitsaviipaleet. Sekoita kananmunat, maito, valkosipulijauhe ja suola. Kaada munamaito vuoan päälle. Paista kiertoilmalla n. 200 asteessa n. 50 minuuttia tai kun pinta on kauniin kullanlkeltainen.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit