Falafelpihvit ja taratorkastike
Tarjoa falafelpihvit kylmän taratorkastikkeen ja paahdettujen bataattilohkojen kera. Täysin eri levelille annos nousee rakentamalla se pienen pitaleivän tai rieskan sisälle!
- G
- L
- LO
Gluteeniton , Laktoositon , Kasvis (lakto-ovo) ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
Taratorkastike
- 1200 g turkkilainen jogurtti, laktoositon
- 400 g Kurkkuraastesalaatti 2 kg
- 120 g tahini
- 15 g valkosipulimurska
- 5 g suola
Valmistusohje
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarkista maku.
Jaa falafelpihvit jäisinä gn-vuokiin (n. ½ ltk / vuoka, ei tarvitse asetella). Kuumenna 160 °C yhdistelmäpaistolla noin 35 minuuttia tai kunnes sisälämpötila nousee vähintään 70 asteeseen.
Tarjoa falafelit taratorkastikkeen ja paahdetun bataatin kera. Annoksen voi myös rakentaa pienen pitaleivän tai rieskan sisälle.