Saarioinen Oy

Fish’n chips

  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 1200 g Punajuuripihvi 65 g kypsä pakaste 4 kg(3 kpl)
  • 2000 g peruna, pesty ja kuorella
  • 0,7 rkl rypsiöljyä
  • suola, mustapippuri myllystä
  • yrttejä ja sipulin varsia, hienonnettuna
  • 500 g kirsikkatomaatteja halkaistuna
  • 50 g tuoretta chiliä, hienonnettuna
  • 300 g sitruunaa lohkoina
  • 150 g Currymajoneesi 3,2 kg

Valmistusohje

  1. Halkaise perunat kahteen (tai isommat neljään) osaan ja mausta hyvin suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon öljy. Paahda uunissa 200°C:ssa noin 15 minuuttia, tai kunnes perunat ovat kypsiä ja kauniin ruskeita.
  2. Kypsennä pihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Esivalmistele kasvikset ja kokoa annos.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit