Fish’n chips

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1200 g Punajuuripihvi 65 g kypsä pakaste 4 kg(3 kpl)
2000 g peruna, pesty ja kuorella
0,7 rkl rypsiöljyä
suola, mustapippuri myllystä
yrttejä ja sipulin varsia, hienonnettuna
500 g kirsikkatomaatteja halkaistuna
50 g tuoretta chiliä, hienonnettuna
300 g sitruunaa lohkoina
150 g Currymajoneesi 3,2 kg

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. Halkaise perunat kahteen (tai isommat neljään) osaan ja mausta hyvin suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon öljy. Paahda uunissa 200°C:ssa noin 15 minuuttia, tai kunnes perunat ovat kypsiä ja kauniin ruskeita.
  2. Kypsennä pihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Esivalmistele kasvikset ja kokoa annos.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: