Fisu sandwichit
Raikkaan sitruunaisella tuorejuustotäytteellä luot perinteiseen kalapihviin helposti hauskan ja uudenlaisen twistin.
- G
- L
Gluteeniton , Laktoositon ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
- 3000 g Pieni kalamurekepihvi 30 g kypsä pakaste 4,3 kg
- 1000 g tuorejuusto maustamaton, laktoositon
- 6 g suola
- 1 g mustapippurirouhe
- 250 g tomaattipyre
- 3,5 rkl sitruunamehu
- 20 g ruohosipuli hienonnettuna
Valmistusohje
Sekoita mausteet, tomaattipyre, sitruunamehu ja ruohosipuli tuorejuuston sekaan. Levitä puolet kohmeisista kalapihveistä vuokaan. Pursota tai lusikoi täytettä n. 25 g jokaiselle pihville. Laita toinen pihvi päälle ja litistä hiukan, jotta täyte levittyy tasaisesti pihvien väliin. Asettele täytetyt pihvit limittäin vuokaan. Kypsennä höyrypaistolla 150 °C noin 20 minuuttia tai kunnes sisälämpötila nousee vähintään 70 asteeseen.
Vinkki: voit halutessasi käyttää myös valmiiksi maustettua tuorejuustoa.