Grillattua broilerin rintaa, speltti-perunapai

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2250 g Jyväbroilerin rintaleike n. 225 g n. 3,6 kg
5 g Suola
2 g Pippuri, musta, rouhittu
1,75 rkl Öljy, rypsi
50 g Voi, normaalisuolainen
150 g Sipuli
10 g Valkosipuli
600 g Suurimo, speltti
250 g juusto, cheddar, kuutio
150 g Kananmuna
5 g Persilja
5 g Timjami, tuore
3 g Suola
2 g Pippuri, musta, rouhittu
500 g Peruna
50 g Voi, normaalisuolainen

Valmistusohje

  1. Grillaa puolitetut broilerin rintaleikkeet joista on poistettu luu. Mausta pippurilla ja suolalla.
  2. Kuumenna voi-öljyseos. Freesaa sipulit. Mausta mustapippurilla ja yrteillä. Lisää esikeitetyt speltit. Lisää cheddar ja kananmuna, sekoita. Asettele viipaloitu peruna leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada seos päälle ja tasaa. Kypsennä uunissa kiertoilma 175 astetta n. 30 min. Jäähdytä ja leikkaa annospaloiksi. Kuumenna uudestaan perunapuoli ylöspäin voisulalla voideltuna.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: