Saarioinen Oy

Grillattua broilerin rintaa, speltti-perunapai

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 2250 g Jyväbroilerin rintaleike n. 225 g n. 3,6 kg
  • 5 g Suola
  • 2 g Pippuri, musta, rouhittu
  • 1,75 rkl Öljy, rypsi
  • 50 g Voi, normaalisuolainen
  • 150 g Sipuli
  • 10 g Valkosipuli
  • 600 g Suurimo, speltti
  • 250 g juusto, cheddar, kuutio
  • 150 g Kananmuna
  • 5 g Persilja
  • 5 g Timjami, tuore
  • 3 g Suola
  • 2 g Pippuri, musta, rouhittu
  • 500 g Peruna
  • 50 g Voi, normaalisuolainen

Valmistusohje

  1. Grillaa puolitetut broilerin rintaleikkeet joista on poistettu luu. Mausta pippurilla ja suolalla.
  2. Kuumenna voi-öljyseos. Freesaa sipulit. Mausta mustapippurilla ja yrteillä. Lisää esikeitetyt speltit. Lisää cheddar ja kananmuna, sekoita. Asettele viipaloitu peruna leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada seos päälle ja tasaa. Kypsennä uunissa kiertoilma 175 astetta n. 30 min. Jäähdytä ja leikkaa annospaloiksi. Kuumenna uudestaan perunapuoli ylöspäin voisulalla voideltuna.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit