Saarioinen Oy

Grilled Teriyaki Chicken

Havaijilainen keittiö on maailmalla nosteessa erilaisten kulhoruokien ja Tyynenmeren fuusiokeittiön muodossa. Teriyakikastikkeella maustetut broilerin sisäfileet kookosriisin ja grillattujen kasvisvartaiden kanssa ovat takuuvarma hitti.

  • KM
  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Kookosriisi

  • 60 g pitkäjyväinen riisi esim. basmati tai jasmiini
  • 7,7 rkl kookosmaito
  • 1 g suola

Valmistusohje

Huuhtele riisi siivilässä kolmesti ja valuta kuivaksi. Mittaa kookosmaito ja suola kattilaan. Kiehauta ja lisää riisi. Keitä minuutin verran ja laske sitten lämpöä mahdollisimman pienelle. Hauduta riisi kypsäksi kannen alla sekoittamatta noin 25 minuuttia tai kunnes neste on täysin imeytynyt riisiin.

 

Mausta broilerin sisäfileet teriyaki-kastikkeella ennen paistamista. Asettele tuore ananas ja paprikapalat varrastikkuihin. Paista tai grillaa nopeasti broilerifileet, vartaat ja kevätsipulit. Tarjoa kookosriisin kera ja viimeistele annos kookoshiutaleilla.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit