Saarioinen Oy

Gulassikeitto kypsästä naudanlihasuikaleesta

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

  1. Kuullota sipuli ja hienonnettu valkosipuli kevyesti kattilassa. Lisää tomaattisose, lihaliemi, vihannes- ja perunasuikaleet. Hauduta hiljalleen kasvikset kypsiksi. Lisää mausteet ja kypsät lihasuikaleet; anna kiehahtaa. Smetanan voi tarjota keiton seassa tai erikseen. * Kypsän lihan käsittelyä helpottaa, jos pussin upottaa ennen avaamista noin 15 minuutiksi vesihauteeseen (85°C) tai kuumentaa noin 15 minuuttia yhdistelmäuunissa (100°C) höyrykeitolla. Näin saat myös paremmin pussin tyhjäksi.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit