Härkää rostoc

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2000 g Sipuli
2000 g Maustekurkkukuutio
7 rkl Öljy, rypsi
4000 g Tumma kastikepohja 2 kg
2000 g Smetana, vähälaktoosinen
10 g Valkosipuli
20 g Tumma lihafondi 2 L
400 g Tilli, tuore
4000 g Naudan kuutioitu E-lajitelma 24 x 24 mm, kypsä 2 kg

Valmistusohje

  1. Freesaa hienonnetut sipulit ja maustekurkkukuutiot öljyssä. Lisää Tumma kastikepohja, fondi ja sekoita tasaiseksi. Anna hautua 10 min. Lisää smetana ja sekoita tasaiseksi. Lisää esikuumennetut naudanlihakuutiot kastikkeen joukkoon. Kuumenna. Tarkista maku. Lisää hienonnettu tilli höystön joukkoon juuri ennen tarjoilua. .
Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: