Saarioinen Oy

Härkäpapukroketit hasselpähkinällä ja fetajuustolla

Mausta kasvis-härkäpapumassaa rohkeasti makusi mukaan. Tässä reseptissä matkataan välimerellisiin tunnelmiin, mutta testaa kroketeissa mausteena myös esimerkiksi sieniä.

  • L
  • LO

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

Sekoita murekemassa, hasselpähkinärouhe, fetajuusto ja kikhernejauhot tasaiseksi. Muotoile massasta noin 40 gramman kokoisia palloja. Riko erillisessä astiassa kananmunien rakenne. Leivitä pallot pyöräyttämällä ensin kananmunassa ja sitten pankojauhoissa. Friteeraa kroketteja 170 asteisessa öljyssä, kunnes ovat pinnaltaan ruskistuneita.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit