Härkäpapukroketit hasselpähkinällä ja fetajuustolla
Mausta kasvis-härkäpapumassaa rohkeasti makusi mukaan. Tässä reseptissä matkataan välimerellisiin tunnelmiin, mutta testaa kroketeissa mausteena myös esimerkiksi sieniä.
- L
- LO
Laktoositon , Kasvis (lakto-ovo) ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
- 1000 g Kasvis-härkäpapumurekemassa kypsentämätön pakaste 4 kg
- 95 g hasselpähkinärouhe
- 120 g laktoositon fetajuusto kevyesti murskattuna
- 85 g kikhernejauho
- 240 g kananmuna
- 260 g pankojauho
Valmistusohje
Sekoita murekemassa, hasselpähkinärouhe, fetajuusto ja kikhernejauhot tasaiseksi. Muotoile massasta noin 40 gramman kokoisia palloja. Riko erillisessä astiassa kananmunien rakenne. Leivitä pallot pyöräyttämällä ensin kananmunassa ja sitten pankojauhoissa. Friteeraa kroketteja 170 asteisessa öljyssä, kunnes ovat pinnaltaan ruskistuneita.