Höyryävä naudan viipalepata

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2000 g Porkkana
1000 g Sipuli
500 g Purjosipuli
50 g Tumma lihafondi 2 L
6000 g Naudan viipaloitu E-lajitelma 10 x 58 x 58 mm, kypsä 2 kg
6000 g Tumma kastikepohja 2 kg
250 g Savupekoni, limiviipale 17-22 g 1,5 kg
500 g Herkkusieni tuore

Valmistusohje

  1. Freesaa keittopadassa porkkana- ja sipuliviipaleet. Lisää hiukan vettä ja lihafondia. Esikuumenna samanaikaisesti lihat ja kastikepohja höyryssä ohjeen mukaan, ruskista pekoni- ja sienisuikaleet. Yhdistä pataan lihat, kastike ja mausta fondilla. Lisää lopuksi purjo ja tarkista maku. Viimeistele höystö freestulla sieni-pekoniseoksella.
Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: