Jauheliha-kasviskastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2000 g Sipulikuutio, pakaste
50 g Valkosipulimurska
350 rkl Vesi
1250 g Palsternakkasuikale pakaste
2000 g Lanttukuutio, pakaste
2500 g Porkkanakuutio, pakaste
80 g Suola
10 g Pippuri, musta, rouhittu
10 g Timjami, kuivattu
10 g Rosmariini kuivattu
75 g Paprikajauhe
7500 g Paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
250 g Persilja

Valmistusohje

  1. Lisää pataan sipulikuutiot, valkosipuli ja neste. Lisää juureskuutiot ja -suikaleet kypsymisjärjestyksessä sekä mausteet ja yrtit. Lisää Kypsä jauheliha. Hauduta kypsäksi. Ripottele persiljasilppu pinnalle juuri ennen tarjoilua.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: