Saarioinen Oy

Jauheliha-kasviskastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 2000 g Sipulikuutio, pakaste
  • 50 g Valkosipulimurska
  • 350 rkl Vesi
  • 1250 g Palsternakkasuikale pakaste
  • 2000 g Lanttukuutio, pakaste
  • 2500 g Porkkanakuutio, pakaste
  • 80 g Suola
  • 10 g Pippuri, musta, rouhittu
  • 10 g Timjami, kuivattu
  • 10 g Rosmariini kuivattu
  • 75 g Paprikajauhe
  • 7500 g Paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
  • 250 g Persilja

Valmistusohje

  1. Lisää pataan sipulikuutiot, valkosipuli ja neste. Lisää juureskuutiot ja -suikaleet kypsymisjärjestyksessä sekä mausteet ja yrtit. Lisää Kypsä jauheliha. Hauduta kypsäksi. Ripottele persiljasilppu pinnalle juuri ennen tarjoilua.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit