Jauhelihakeitto (Kouluruokakisa2012)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

6000 g Paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
686 rkl Vesi
3800 g Juuressekoitus keittojuures pakaste
15 g Pippuri, viher
20 g Suola
45 g Bong Kasvisliemiaines
15 g Pippuri, mauste kokonainen
15 g Kirveli kuivattu
7600 g Perunakuutio, kypsä
700 g Purjosipuliviipale, pakaste

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Kuumenna liha pakkauksissaan uunissa höyrykeittäen tai padassa 90 asteisessa vedessä n.40 min. Kuumenna vesi padassa, lisää keittojuurekset ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää perunat, purjo ja kuuma jauheliha. Kuumenna. Tarkista maku, mittaa lämpötila kurjaa ylös ja ota näyte.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: