Saarioinen Oy

Jauhelihakeitto uunissa

  • G
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

  1. Ota \'bd 300 mm GN vuoka. Ohjeesta tulee 4 kpl vuokaa. Mittaa kaikki aineet vuokiin ohjeen mukaan: Perunakuutio, raaka 2,0 kg/vka, juureskuutio 1,0 kg/vka, sipuli 0,16 kg/vka, Jauheliha 1 kg/vka, Liemijauhe 0,050 kg/vka, maustepippuri 0,005 kg/vka, suola 0,050 kg/vka, laakerinlehti 2 kpl/vka, persilja 0,035 kg / vka. Mittaa lopuksi päälle vesi 3,5 l /vka. Kypsennä höyrykeitolla 100 astetta 40 - 50 min. Tarkista perunoiden kypsyys ja keiton maku ennen tarjoamista.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit