Saarioinen Oy

Jauhemaksapihvit ja puolukkachimichurri

Puolukka tuo kaivatun hapokkuuden chimichurriin ja on jauhemaksapihvien ehdoton luottokumppani.

  • G
  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

Poista chilistä kannat ja siemenet. Hienonna yrtit ja chili kutterissa tai tehosekoittimessa. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja tarkista maku.

Lado sulatetut pihvit voideltuihin 1/1 gn-65 vuokiin hieman limittäin. Kuumenna kiertoilmauunissa 170 °C paisto-ohjelmalla noin 20 minuuttia tai kunnes sisälämpötila nousee vähintään 70 asteeseen.

Tarjoile pihvit raikkaan puolukkachimichurrin ja esim. pinaatin kera.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit