Kalapihvejä ja fenkoli-kermaviilikastiketta
- G
- L
Gluteeniton , Laktoositon ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
Kastike
- 600 g kermaviili
- 10 g fenkolinsiemen
- 8 g tuore tilli hienonnettuna
- 1,75 rkl sitruunamehu
- 3 g suola
- 1 g mustapippurirouhe
Salaatti
- 300 g kurkkukuutio
- 300 g verkkomelonikuutio
- 2,1 rkl sitruunamehu
- 8 g tuore minttu hienonnettuna
Valmistusohje
Lado kohmeiset kalamurekepihvit limittäin gn-vuokiin. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 150 asteessa noin 25 minuuttia.
Paahda fenkolinsiemeniä kuumalla pannulla koko ajan sekoitellen hetken aikaa. Jäähdytä siemenet. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Sekoita salaatin ainekset keskenään.
Tarjoile kalamurekepihvit kermaviilikastikkeen, perunamuusin ja salaatin kera. Viimeistele sitruunalohkoilla ja tuoreella tillillä.