Saarioinen Oy

Kalapihvejä ja fenkoli-kermaviilikastiketta

  • G
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Kastike

  • 600 g kermaviili
  • 10 g fenkolinsiemen
  • 8 g tuore tilli hienonnettuna
  • 1,75 rkl sitruunamehu
  • 3 g suola
  • 1 g mustapippurirouhe

Salaatti

  • 300 g kurkkukuutio
  • 300 g verkkomelonikuutio
  • 2,1 rkl sitruunamehu
  • 8 g tuore minttu hienonnettuna

Valmistusohje

Lado kohmeiset kalamurekepihvit limittäin gn-vuokiin. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 150 asteessa noin 25 minuuttia.

Paahda fenkolinsiemeniä kuumalla pannulla koko ajan sekoitellen hetken aikaa. Jäähdytä siemenet. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Sekoita salaatin ainekset keskenään.

Tarjoile kalamurekepihvit kermaviilikastikkeen, perunamuusin ja salaatin kera. Viimeistele sitruunalohkoilla ja tuoreella tillillä.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit