Saarioinen Oy

Kana Yakitori & wasabi-seesamidippi

Perinteinen japanilainen katuruoka yakitori taipuu runsaan makumaailmansa ansiosta tyylikkäästi myös osaksi juhlapöytää.

  • KM
  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Dippikastike

Valmistusohje

Keitä soijakastiketta, sherryä, riisiviinietikkaa sekä ruokosokeria noin 10 minuuttia kunnes alkaa paksuuntumaan ja kaada mausteliemi laakeaan astiaan broilerin sisäfileiden päälle. Anna maustua kylmässä vähintään muutaman tunnin ajan. Nostele hyvin maustuneet sisäfileet liemestä ja tikuta ne yksitellen. Grillaa tai paista fileisiin hyvä väri ja viimeistele ruohosipulilla sekä seesaminsiemenillä. Vartaat maistuvat yhtä herkullisilta niin kylminä kuin kuuminakin.

Dippikastikkeeseen paahda seesaminsiemeniä pannulla hetken aikaa ja murskaa ne kevyesti morttelissa. Sekoita siemenet, majoneesi ja wasabitahna tasaiseksi ja tarjoile.  

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit