Kanakeitto oriental

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

200 g Sipuli
40 g Voi, normaalisuolainen
500 g Porkkana
500 g Selleri, juuri, kuorittu
400 g Sieni, siitake, tuore
Chili, tuore
175 rkl Vesi
100 g Kanafondi 2 L
1000 g Jyväbroilerin filee n. 150 g n. 4,4 kg
400 g Sipuli, kevät
Korianteri, tuore
Sitruunaruoho

Valmistusohje

  1. Freesaa kattilassa voin kanssa juurekset, sienet ja muutama pieni tuoreen chilin pala. Lisää vesi ja Kanafondi. Anna kiehua hiljaa n. 15 min. kunnes juurekset ovat lähes kypsiä. Lisää keiton pinnalle broilerfilee palaset ja anna hautua n. 15-20 min. Tarkista kypsyys ja maku. Lisää tuoretta kevätsipulia, korianteria ja sitruunaruohoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: