Saarioinen Oy

Kasvis-fetapihvi ja sokerissa paistettua kaali

  • L
  • G

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 1000 g keräkaali
  • 50 g rypsiöljyä
  • 40 g laktoositonta voita
  • suolaa, mustapippuria myllystä
  • 30 g sokeria
  • 25 g curryjauhetta
  • 5 g chilijauhetta
  • sitruunan mehua
  • 400 g paprika punainen
  • 1200 g Kasvis-fetapihvi 80 g kypsä pakaste 4 kg (1,5 kpl/ annos)
  • tuoreita salaatteja ja versoja
  • sipulinvarsia hienonnettuna
  • 100 g oliiviöljyä
  • 2000 g Kermaperunat laktoositon 2,6 kg

Valmistusohje

  1. Leikkaa kaali sektoreiksi niin, että kanta pitää sektorit koossa. Paista hetki kuumalla pannulla voin ja rypsiöljyn seoksessa, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sokeri, curry ja chili tasaisesti kaalien päälle ja käännä kaalit varovasti. Lisää hieman öljyä ja/ tai voita. Paista sokeroitua ja maustettua puolta noin 2 minuuttia, tai kunnes saanut hyvin väriä. Käännä vielä kerran.
  2. Leikkaa paprika suikaleiksi ja paista hetki pannulla. Mausta suolalla. Lisää kasvis-fetapihvit ja paista molemmin puolin kuumaksi ja kauniin ruskeaksi. Voit kuumentaa pihvit myös uunissa, höyrypaistolla 160 °C kunnes sisälämpö 78 °C.
  3. Kuumenna kermaperunat ohjeen mukaan.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit