Kasvis-fetapihvit ja tomaatti-oliivisalsaa
Aito fetajuusto pihveissä ja raikas oliivilla maustettu salsa vievät ajatukset kesäiseen Kreikkaan.
- G
- L
- LO
Gluteeniton , Laktoositon , Kasvis (lakto-ovo) ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
Salsa
- 300 g tomaattikuutio, pakaste
- 50 g aurinkokuivattu tomaattikuutio
- 0,7 rkl punaviinietikka
- 70 g vihreä kivetön oliivi
- 35 g varsiselleri
- 60 g kurkku
- 8 g persilja
- 4 g suola
- 1 g mustapippuri
Valmistusohje
Levitä kasvis-fetapihvit jäisenä pellille tai gn-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 175 asteessa noin 20 minuuttia.
Sulata tomaattikuutiot. Valuta suurin osa öljystä pois aurinkokuivatuista tomaateista. Hienonna oliivit kevyesti. Kuutioi kurkku ja varsiselleri. Hienonna persilja. Sekoita salsan ainekset keskenään ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
Tarjoa annoksen lisäkkeenä esimerkiksi rosmariinipaahdettuja perunoita ja tsatsikia.