Saarioinen Oy

Kasvis-fetapihvit ja tomaatti-oliivisalsaa

Aito fetajuusto pihveissä ja raikas oliivilla maustettu salsa vievät ajatukset kesäiseen Kreikkaan.

  • G
  • L
  • LO

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Salsa

  • 300 g tomaattikuutio, pakaste
  • 50 g aurinkokuivattu tomaattikuutio
  • 0,7 rkl punaviinietikka
  • 70 g vihreä kivetön oliivi
  • 35 g varsiselleri
  • 60 g kurkku
  • 8 g persilja
  • 4 g suola
  • 1 g mustapippuri

Valmistusohje

Levitä kasvis-fetapihvit jäisenä pellille tai gn-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 175 asteessa noin 20 minuuttia.

Sulata tomaattikuutiot. Valuta suurin osa öljystä pois aurinkokuivatuista tomaateista. Hienonna oliivit kevyesti. Kuutioi kurkku ja varsiselleri. Hienonna persilja. Sekoita salsan ainekset keskenään ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.

Tarjoa annoksen lisäkkeenä esimerkiksi rosmariinipaahdettuja perunoita ja tsatsikia.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit