Saarioinen Oy

Kasvis-papupihvit ja herne-perunasose

  • G
  • KM
  • L
  • M
  • Vegaani

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

Keitä perunat kypsiksi kattilassa tai höyryuunissa. Lisää keittämisen loppuvaiheessa herneet ja keitä vielä muutaman minuutin ajan. Valuta perunat ja herneet huolellisesti ennen soseutusta. Säästä osa keitinvedestä, jos kypsensit perunat kattilassa. Laita perunat ja herneet yleiskoneeseen ja soseuta kevyesti melalla. Rakenne saa jäädä melko karkeaksi. Lisää oliiviöljy ohuena nauhana yleiskoneen pyöriessä. Ohenna tarvittaessa keitinvedellä tai kasvisliemellä, kunnes rakenne on sopiva. Mausta lopuksi suolalla.

Kaada pihvit jäisinä 1/1-65 gn-astioihin. Pihvejä ei välttämättä tarvitse asetella limittäin. Kuumenna 165°C yhdistelmäpaistolla noin 45 minuuttia tai kunnes sisälämpötila saavuttaa vähintään 70 astetta.

Tarjoile kasvis-papupihvit ja herne-perunasose basilikalla maustetun tomaattikastikkeen kera.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit