Kasvis-papupihvit ja aprikoosicouscous
Kasvistuotteiden proteiinipommi Pieni kasvis-papupihvi on herkullinen pohjois-afrikkalaiseen makumaailmaan viritettynä aprikoosilla ja lehtikaalilla höystetyn couscousin kera. Täysin vegaanisena tietenkin!
- KM
- L
- M
Kananmunaton , Laktoositon , Maitoproteiiniton , Vegaani ,
Annoslaskuri
Ainekset
Valmistusohje
Sekoita kastikkeeseen majoneesi ja maustesekoitus.
Sekoita couscousin ainekset keskenään ja kuumenna nopeasti uunissa tai pannulla.
Kaada kasvis-papupihvit jäisinä gn-vuokiin (½ ltk / vuoka, ei tarvitse asetella). Kuumenna 165 °C yhdistelmäpaistolla noin 45 minuuttia tai kunnes sisälämpötila nousee vähintään 70 asteeseen.
Vinkki: kokeile couscousin maustamista kuivatun aprikoosin sijasta myös pakastetuilla mangokuutioilla tai aurinkokuivatuilla tomaateilla.