Kasvis-papupihvit ja aprikoosicouscous

Kasvistuotteiden proteiinipommi Pieni kasvis-papupihvi on herkullinen pohjois-afrikkalaiseen makumaailmaan viritettynä aprikoosilla ja lehtikaalilla höystetyn couscousin kera. Täysin vegaanisena tietenkin!

  • KM
  • L
  • M
  • Vegaani

Valmistusohje

Sekoita kastikkeeseen majoneesi ja maustesekoitus.

Sekoita couscousin ainekset keskenään ja kuumenna nopeasti uunissa tai pannulla.

Kaada kasvis-papupihvit jäisinä gn-vuokiin (½ ltk / vuoka, ei tarvitse asetella). Kuumenna 165 °C yhdistelmäpaistolla noin 45 minuuttia tai kunnes sisälämpötila nousee vähintään 70 asteeseen.

Vinkki: kokeile couscousin maustamista kuivatun aprikoosin sijasta myös pakastetuilla mangokuutioilla tai aurinkokuivatuilla tomaateilla.