Kasvispihvit ja pinaatti-rahkatsatsiki
Tarjoa maukkaat kasvispihvit rahkasta valmistetun ja pinaatilla maustetun tsatsikikastikkeen kera.
- L
- LO
Laktoositon , Kasvis (lakto-ovo) ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
- 5500 g Kasvispihvi 55 g kypsä pakaste 4,3 kg
- pinjansiemen kevyesti rouhittuna
Tsatsiki
- 1000 g laktoositon maitorahka
- 500 g Kurkkuraastesalaatti 2 kg
- 120 g pinaatti hienonnettu, pakaste
- 3,5 rkl sitruunamehu
Valmistusohje
Sulata pinaatti siivilässä tai reikäpakissa, jotta ylimääräinen neste valuu pois. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään, tarkista maku.
Asettele kohmeiset kasvispihvit limittäin gn-vuokaan. Kuumenna 160 °C kiertoilmauunissa noin 40 minuuttia tai kunnes sisälämpötila nousee vähintään 70 asteeseen.
Tarjoa kasvispihvit pinaatti-rahkatsatsikin kera. Viimeistele halutessasi pinjansiemenillä.