Kasvisympyröitä ja ohrapannua

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1000 g Kasvispyörykkä 30 g esikypsennetty pakaste 4,5 kg
1000 g Suurimo, ohra
200 g Sipuli
200 g Kesäkurpitsa vihreä
200 g Fenkoli tuore
100 g Purjosipuli
50 g Kasvisfondi 2 L
10 g Pippuri, musta, rouhittu
10 g Suola

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. PYÖRYKÄT Paista Kasvispyörykät uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. OHRAPANNU Laita ohraryynit kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Keitä kypsäksi n.30 min.
  3. Freesaa kasvikset pannulla ja lisää kypsät valutetut ohraryynit. Kuumenna ja mausta Fondilla, suolalla ja pippurilla. Tarkista maku ja tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: