Saarioinen Oy

Kaurapaneroitua kalaa, jogurtti-tillikastiketta ja juurespyttipannua

  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 5000 g Kaurapaneroitu kalapaistikas (4767) UUTUUS 1.8.2021
  • 2500 g porkkanakuutio
  • 2500 g palsternakkakuutio
  • 2500 g perunakuutio
  • 500 g sipulikuutio
  • rypsiöljy
  • suola
  • mustapippurirouhe
  • 3000 g paistettu kananmuna
  • 800 g maustekurkku
  • 1500 g Jogurtti & tilli salaatti- ja dippikastike (82330) UUTUUS 3.5.2021

Valmistusohje

Levitä kalapaistikkaat jäisinä gn-vuokiin. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 170 °C / 30 % noin 15 minuuttia tai kunnes sisälämpötila nousee vähintään 75 asteeseen.

Keitä porkkana-, palsternakka- ja perunakuutiot lähes kypsiksi. Valuta ja jäähdytä. Sekoita gn-vuoissa juureskuutiot ja sipulikuutiot. Lisää kevyesti rypsiöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista pannulla tai kiertoilmauunissa 230 asteessa välillä sekoitellen, kunnes on kypsää ja saanut hyvin väriä.

Tarjoile ruokalaji lounaalla paistettujen kananmunien, maustekurkkujen sekä Jogurtti & Tilli salaatti- ja dippikastikkeen kera.  

VINKKI: Kaurapaneroidut kalapaistikkaat voi halutessaan myös sulattaa ja kuumentaa friteeraamalla. Lopputulos on tällöin erittäin rapea.

Muut reseptivinkit