Saarioinen Oy

Kebab Pizzetta

Lopputulos ei voi olla muuta kuin herkullinen, kun yhdistetään pizza ja kebab, Pitaleivän koolla ja lisukkeilla voit helposti määritellä käyttökohdetta. Tarjoile vaikkapa couscoussalaatin kanssa pääruokana tai sellaisenaan kokoustarjoiluiden osana.

  • KM
  • VL

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

Levitä tomaattikastiketta halkaistuille pitaleiville. Ripottele puolet parmesaanista kastikkeen päälle ja lisää kebablastut sekä fetajuusto. Paista noin neljä minuuttia 250 asteisessa uunissa. Viimeistele pizzettat pikkelöidyillä jalapenoviipaleilla, parmesaanijuustolla ja korianterinlehdillä. Halutessasi voit lisätä vielä valkosipulikastiketta raitoina pinnalle.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit