Saarioinen Oy

Kebabkiusaus (kypsä peruna)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 4000 g Kebablastu 30 x 90 mm 1,5 kg
  • 2000 g Sipulikuutio, pakaste
  • 6000 g Kerma, ruoka 15% vähälaktoosinen
  • 120 g Suola
  • 16000 g Perunasuikale, kypsä
  • 10 g Pippuri, musta, rouhittu

Valmistusohje

  1. Lado GN-vuokiin perunasuikaleita 3 kg/vka, Kebablastua 0,8 kg/vka, sipulikuutioita 0,5 kg/vka ja ruokakermaa 1,5 l/vka, rouhittua mustapippuria 0,002 kg/vka ja suolaa 0,020 kg/vka.
  2. Paista kiertoilma 170 astetta n.40 min. Tarkista maku ja tarjoa.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit