Kebabkiusaus (kypsä peruna)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

4000 g Kebablastu 30 x 90 mm 1,5 kg
2000 g Sipulikuutio, pakaste
6000 g Kerma, ruoka 15% vähälaktoosinen
120 g Suola
16000 g Perunasuikale, kypsä
10 g Pippuri, musta, rouhittu

Valmistusohje

  1. Lado GN-vuokiin perunasuikaleita 3 kg/vka, Kebablastua 0,8 kg/vka, sipulikuutioita 0,5 kg/vka ja ruokakermaa 1,5 l/vka, rouhittua mustapippuria 0,002 kg/vka ja suolaa 0,020 kg/vka.
  2. Paista kiertoilma 170 astetta n.40 min. Tarkista maku ja tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: