Keitetty häränrinta, kapriskastike, sinappi-k

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1100 g Keitetty häränrinta, kypsä, viipaloitu 6-15 g n. 1,3 kg
500 g Velouté 2 kg
50 g Kapris
100 g Kerma, vispi 38% vähälaktoosinen
2000 g Peruna
160 g Kananmunan keltuainen
10 g Suola
1 g Pippuri, valko jauhettu
40 g Voi, normaalisuolainen
1,4 rkl Öljy, rypsi
300 g Porkkana
100 g Palsternakka
100 g Selleri, juuri, kuorittu
200 g Sipuli
200 g Velouté 2 kg
100 g Sinappi
5 g Suola
1 g Pippuri, valko jauhettu
10 g Kasvisfondi 2 L
14 rkl Vesi

Ruokavalio

Gluteeniton, Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Häränrinta Kuumenna Häränrinta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kastike Valmista kapriskastike Vaaleaan kastikepohjaan.
  3. Duchesse Soseuta kuumat perunat. Mausta suolalla, valkopippurilla, voilla ja kasviöljyllä. Lisää keltuaiset ja sekoita. Pursota duchesse uunipellille ja gratinoi uunissa.
  4. Juurekset Freesaa kuutioidut juurekset sinapin kanssa kattilan pohjalla. Lisää valmista Kasvisfondilientä. Anna hautua lähes kypsäksi. Lisää Veloutée ja hauduta kasvikset kypsiksi välillä sekoitten. Tarkista maku ja kypsyys.
  5. Kokoa annos haluamallasi tavalla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: