Saarioinen Oy

Keitetty häränrinta, kapriskastike, sinappi-k

  • G
  • VL

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

  1. Häränrinta Kuumenna Häränrinta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kastike Valmista kapriskastike Vaaleaan kastikepohjaan.
  3. Duchesse Soseuta kuumat perunat. Mausta suolalla, valkopippurilla, voilla ja kasviöljyllä. Lisää keltuaiset ja sekoita. Pursota duchesse uunipellille ja gratinoi uunissa.
  4. Juurekset Freesaa kuutioidut juurekset sinapin kanssa kattilan pohjalla. Lisää valmista Kasvisfondilientä. Anna hautua lähes kypsäksi. Lisää Veloutée ja hauduta kasvikset kypsiksi välillä sekoitten. Tarkista maku ja kypsyys.
  5. Kokoa annos haluamallasi tavalla.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit