Keitettyä härkää, kapriskastiketta

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

15000 g Keitetty häränrinta, kypsä, viipaloitu 6-15 g n. 1,3 kg
5000 g Velouté 2 kg
500 g Kapris
1000 g Kerma, vispi 38% vähälaktoosinen
Vaalea lihafondi 2 L
20000 g Peruna, kuorittu keitetty

Valmistusohje

  1. Häränrinta Siirrä keitetyt viipaloidut häränrinnat GN-vuokiin, valele lihaliemellä ja kuumenna pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kastike Valmista kapriskastike Veloutékastikkeesta. Mausta tarvittaessa Vaalealla lihafondilla.
  3. Lisäke Kuumenna perunat ja tarjoa kuuman Häränrinnan ja kapriskastikkeen kanssa
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: