Saarioinen Oy

Keittiömestarin pizza

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 10,5 rkl Vesi
  • 15 g Hiiva
  • 3 g Suola
  • 1 g Sokeri, hieno
  • 150 g jauho, speltti
  • 150 g jauho, vehnä, durum
  • 1,75 rkl Öljy, oliivi
  • 50 g Tomaattipyree
  • 50 g Barbecuekastike 3,2 kg
  • 0,7 rkl Vesi
  • 1 g Pippuri, musta, rouhittu
  • 2 g Suola
  • 2 g Sokeri, hieno
  • 300 g Broilerin fileesuikale kypsä (Suomi) 2 kg
  • 100 g Kinkku, serrano, viipale
  • 200 g Juusto, mozzarella, tuorejuusto
  • 20 g Rucola
  • 20 g Basilika, tuore
  • 100 g juusto, pesto

Valmistusohje

  1. Pohja: Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva, suola, sokeri ja speltti. Anna taikinan käydä vähintään 4 tuntia. Lisää durum-vehnäjauhoja ja oliiviöljy. Vaivaa kunnes taikina irtoaa kulhon seinämiltä. Kauli taikina ohueksi jauhotetulla tasolla.
  2. Kastike: Sekoita kastikkeen ainekset ja levitä pizzapohjan päälle.
  3. Täyteet: Täytä pizza ja paista uunissa 250 astetta n. 10 - 15 min.
  4. Pinnalle: Lisää lopuksi pizzan päälle rucolaa, tuoretta basilikaa ja raastettua pestojuustoa.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit