Kekripaisti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

12000 g Karjalanpaisti 24 x 24 mm, kypsä 2 kg
7500 g isoja juureskuutioita, pakaste
1500 g sipulia
600 g ohrasuurimoita, kokonainen

Liemi

4500 g vettä
180 g Lihaliemijauhe, vaalea 4,2 kg
30 g suolaa
1 g kokonaista maustepippuria (~20 kpl)
1 g laakerinlehtiä (~5 kpl)

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. Pura Karjalanpaisti pakkauksista GN-vuokiin 4kg / vuoka. Lisää Juureskuutiot 2,5 kg/vuoka, lohkoiksi leikattu sipuli 0,5 kg / vuoka ja ohrasuurimot 0,2  kg / vuoka. Sekoita.
  2. Valmista liemi ja kaada vuokiin noin 1,5 l / vuoka.
  3. Paista uunissa 60 min 170 asteessa kiertoilma-höyry 50/50 toiminnolla.

Ohjeesta tulee 3 kpl 1/1 65 mm GN vuokaa.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: