Kevätvihanneksilla kuorrutettu broileri (SV07

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

9400 g Jyväbroilerin miedosti maustettu ohut filee n. 95 g n. 3,8 kg
1900 g Porkkana
600 g Purjosipuli
210 rkl Vesi
70 rkl Knorr Kevyt Ruoka 7% vähälaktoosinen
500 g Knorr Kevätsipulikeitto
10 g Rakuuna kuivattu
10 g Pippuri, musta, rouhittu

Valmistusohje

  1. Lado broilerin ohuet fileet voideltuun GN-vuokaan. Ripottele jokaisen fileen päälle suikaloitua porkkanaa ja purjoa.
  2. Kastike Valmista kastike sekoittamalla vesi, Knorr Kevyt Ruoka ja keittoainekset keskenään. Kuumenna ja mausta rakuunalla sekä mustapippurilla. Kaada seos broilerinfileiden pinnalle. Paista 180 asteessa noin 15 minuuttia kunnes broilerit ovat täysin kypsiä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: