Saarioinen Oy

Kirjolohimureke ja mäti-smetanakastike

Jo ennen joulun pyhiä joulutunnelmaa haetaan lounasruoasta. Jouluista vaihtelua lounaalle löydät herkullisista esimerkkiresepteistämme.

  • G
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

Vaahdota smetana yleiskoneessa. Lisää kuohukerma joukkoon ohuena nauhana. Lisää kirjolohenmäti, tilli sekä mausteet ja sekoita käsin tai pienimmällä mahdollisella teholla.

 

Lado sulatetut murekeviipaleet voideltuihin 1/1-65 gn-vuokiin. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 150 °C kunnes sisälämpötila saavuttaa 75 astetta (n. 30 minuuttia). Ota vuoat uunista ja levitä smetanavaahto murekkeiden päälle. Gratinoi 230 °C kiertoilmauunissa kunnes kastike on saanut hieman väriä.

 

Viimeistele esille laitettaessa tillillä ja halutessasi myös kirjolohenmädillä.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit