Kirjolohipyöryköitä ja jogurtti-tillikastiketta

Kotimainen kirjolohi on vastuullinen valinta. Yhdistimme suomalaisen kirjolohen, juureksia ja maustoimme tuotteen miedosti, korostaen kalan omaa makua​. Täydellinen liitto jogurtti-tillikastikkeen kanssa.​

  • G
  • L

Valmistusohje

Kuohkeamman ja pehmeän rakenteen saavuttamiseksi pyöryköille kuumenna yhdistelmäpaistolla 120 asteessa 90 % kosteudella noin 20 minuuttia, tai kunnes sisälämpötila saavuttaa 70 astetta. 

Rapeamman lopputuloksen saavuttamiseksi pyöryköille kuumenna kiertoilmaohjelmalla 180 asteessa noin 20 minuuttia, tai kunnes sisälämpötila saavuttaa 70 astetta. 

Tee muutama reikä perunamuusipakkauksen kalvoon ja kuumenna omassa pakkauksessaan höyryuunissa noin 45 minuuttia, tai kunnes tuotteen lämpötila saavuttaa vähintään 70 astetta. 

Tarjoa pyörykät ja muusi jogurtti-tillikastikkeen kera. Viimeistele ruohosipulilla ja sitruunalohkoilla.