Kirjolohipyöryköitä ja tilli-jogurttikastiketta
Kotimainen kirjolohi on vastuullinen valinta. Yhdistimme suomalaisen kirjolohen, juureksia ja maustoimme tuotteen miedosti, korostaen kalan omaa makua. Pyörykät kypsennetään mausteliemessä, mikä säilyttää raaka-aineiden puhtaan maun.
- G
- L
Gluteeniton , Laktoositon ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
- 6750 g Kirjolohipyörykkä 27 g kypsä pakaste 4 kg
- 2000 g laktoositon jogurtti
- 8,4 rkl sitruunamehua
- 50 g sinappi
- 70 g tilli hienonnettuna
- 40 g sokeri
- 12 g suola
- 7 g mustapippuri
Valmistusohje
Kuumenna kirjolohipyörykät pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarkista maku.
Tarjoa lisäkkeinä perunamuusia ja pinaattia.