Saarioinen Oy

Kirjolohipyöryköitä ja tilli-jogurttikastiketta

Kotimainen kirjolohi on vastuullinen valinta. Yhdistimme suomalaisen kirjolohen, juureksia ja maustoimme tuotteen miedosti, korostaen kalan omaa makua​. Pyörykät kypsennetään mausteliemessä, mikä säilyttää raaka-aineiden puhtaan maun.​

  • G
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 6750 g Kirjolohipyörykkä 27 g UUTUUS 4.1.2021
  • 2000 g laktoositon jogurtti
  • 8,4 rkl sitruunamehua
  • 50 g sinappi
  • 70 g tilli hienonnettuna
  • 40 g sokeri
  • 12 g suola
  • 7 g mustapippuri

Valmistusohje

Kuumenna kirjolohipyörykät pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarkista maku.

Tarjoa lisäkkeinä perunamuusia ja pinaattia.  

Muut reseptivinkit