Saarioinen Oy

Kirjolohipyöryköitä, limettiriisiä ja vihreitä kasviksia

Kotimainen kirjolohi on vastuullinen valinta. Yhdistimme suomalaisen kirjolohen, juureksia ja maustoimme tuotteen miedosti, korostaen kalan omaa makua. Pyörykät kypsennetään mausteliemessä, mikä säilyttää raaka-aineiden puhtaan maun.

  • G
  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 6750 g Kirjolohipyörykkä 27 g UUTUUS 4.1.2021

Lime-korianteririisi

  • 7500 g kypsä jasmiiniriisi
  • 13,3 rkl gluteeniton soijakastike
  • 44,1 rkl limemehu
  • 60 g inkivääritahna
  • 100 g ruokokidesokeri
  • 10 g vihreä chili hienonnettuna
  • 70 g tuore korianteri hienonnettuna

Höyrytetyt kasvikset

  • 1200 g parsakaali
  • 1200 g kesäkurpitsa
  • 800 g Granny Smith -omena
  • 400 g purjosipuli
  • 400 g lehtikaali
  • suola
  • rypsiöljy

Valmistusohje

Kuumenna kirjolohipyörykät pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Sekoita soikakastike, limemehu, inkivääritahna, chili ja sokeri keskenään. Lisää kypsän ja valutetun riisin joukkoon mausteliemi sekä hienonnettu korianteri. Sekoita hyvin ja tarkista maku.

Leikkaa kasvikset haluamasi kokoisiksi paloiksi. Mausta suolalla ja tilkalla rypsiöljyä. Höyrytä palakoosta riippuen niin, että kasviksiin jää vielä purutuntumaa. Lisää lehtikaali vasta kypsennyksen loppuvaiheessa.

Muut reseptivinkit