Kuorrutettu broilermurekepihvi, ohrasuurimolisäke

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

18000 g Broilermureke kypsentämätön pakaste 4 kg
2500 g Porkkana kuorittu
1500 g Purjosipuli
500 g Juustoraaste
1000 g Velouté 2 kg
2000 g Suurimo, ohra
420 rkl Vesi
240 g Kanafondi 2 L

Valmistusohje

  1. Keitä ohrasuurimot kypsiksi fondiliemessä.
  2. kuorrute Leikkaa kohmeisesta Broilermurekkeesta viipaleita ja lado GN-vuokaan lappeelleen.
  3. lisäke Valmista kuorrute sekoittamalla pieneksi kuutioitu ryöpätty porkkana, purjo, Veloutée ja juustoraaste. Päällystä murekeviipaleet kuorrutteella. Paista uunissa höyrypaistolla 170 asteessa n. 15 min.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: