Saarioinen Oy

Liha-makaronilaatikko kypsästä jauhelihasta

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 800 g Makaroni, kaura
  • 0,7 rkl Öljy, rypsi
  • 200 g Sipulikuutio, pakaste
  • 1000 g Paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
  • 3 g Paprikajauhe
  • 10 g Pippurisekoitus
  • 12 g Suola
  • 245 rkl Maito kevyt
  • 180 g Kananmuna
  • 150 g Juustoraaste

Valmistusohje

  1. Mittaa raaka kauramakaroni ja öljy voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan (800 g/vka).
  2. Lisää sipuli, jauheliha ja juusto.
  3. Sekoita maitoon kananmunat, mausteet ja suola. Kaada munamaito vuokaan (n.3,5l / vka).
  4. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 C° n. 40 minuuttia.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit