Liha-makaronilaatikko kypsästä jauhelihasta

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

800 g Makaroni, kaura
0,7 rkl Öljy, rypsi
200 g Sipulikuutio, pakaste
1000 g Paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
3 g Paprikajauhe
10 g Pippurisekoitus
12 g Suola
245 rkl Maito kevyt
180 g Kananmuna
150 g Juustoraaste

Valmistusohje

  1. Mittaa raaka kauramakaroni ja öljy voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan (800 g/vka).
  2. Lisää sipuli, jauheliha ja juusto.
  3. Sekoita maitoon kananmunat, mausteet ja suola. Kaada munamaito vuokaan (n.3,5l / vka).
  4. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 C° n. 40 minuuttia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: