Saarioinen Oy

Liha-makaroonilaatikko

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 8000 g Paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
  • 5000 g Makaroni, penne
  • 1120 rkl Vesi
  • Suola
  • 1000 g Sipuli
  • 7 rkl Öljy, rypsi
  • 120 g Margariini, kasvis
  • 700 rkl Maito kevyt
  • 1500 g Kananmuna
  • 150 g Suola, aromi
  • 60 g Paprikajauhe
  • 20 g Oregano kuivattu

Valmistusohje

  1. Laita lihat pusseineen reiälliseen GN-vuokaan yhdistelmäuunin höyrytoiminnolle noin 20 minuutiksi.
  2. Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä. Kuullota sipulikuutiot öljyssä. Sekoita keskenään makaronit, lämmitetty kypsä jauheliha ja sipulit, mausta maun mukaan.
  3. Voitele GN 1/1-65 vuoat, (1 vuoka/20 annosta). Täytä vuoat jauheliha-sipulimakaroniseoksella.
  4. Munamaito: Sekoita maito, kananmunat ja mausteet. Lisää seos vuokiin.
  5. Kypsennä yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 150°C noin 1,5 tuntia.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit