Saarioinen Oy

Lihamureke ja tomaatti-juureshöystö

  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 15000 g Lihamureke kypsentämätön pakaste 4 kg
  • 7 rkl Öljy, rypsi
  • 2000 g Sipuli
  • 10000 g Juureskuutiot, isot pakaste
  • 5000 g Tomaattimurska
  • 70 rkl Vesi
  • 20 g Pippuri, musta, rouhittu
  • 40 g Oregano kuivattu
  • 20 g Basilika, kuivattu
  • 20 g Valkosipuli
  • 20 g Suola
  • 80 g Sokeri, hieno
  • Persilja

Valmistusohje

  1. Kypsennä Lihamurekkeet pakkauksen ohjeen mukaan. Anna vetäytyä hetki ennen viipalointia.
  2. Tomaatti-juureshöystö Freesaa suikaloitu sipuli ja lisää juureskuutiot. Lisää mausteet ja tomaattimurska. Anna hautua kannen alla kypsäksi n. 10 min. Mausta ja koristele persiljalla. (Annokseen tulee 100 g mureketta ja 100 g juureshöystöä.)
  3. Lisäksi: vähäsuolainen ruisleipä 35 g, Becel 6 g ja rasvaton maito 2 dl.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit