Saarioinen Oy

Lihapullia ja pastaa tomaattisessa salami-pekonikastikkeessa

  • KM
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

Valmista itse tomaattikastike tai käytä valmista kastiketta. Keitä pennepastaa kaksi minuuttia alle pakkauksen keitto-ohjeen. Huuhtele ja jäähdytä pasta.

Mittaa kylminä salami-pekonimuru, tomaattikastike, pennepasta, lihapyörykät ja kohmeiset pakastekasvikset 1/1 65 gn-astiaan ja sekoita. Kuumenna juuri ennen tarjoilua yhdistelmäpaistolla 160°C noin 30 minuuttia tai kunnes ruoan lämpötila saavuttaa 80 astetta. Viimeistele juustoraasteella ja tuoreilla basilikanlehdillä. 

 

Raaka-aineita /  gn-vuoka

0,500 kg           Salami-pekonimuru

2,000 kg           tomaattikastike

2,240 kg           kypsä pennepasta

1,600 kg           Lounaspyörykkä

0,400 kg           kasvissuikale

0,075 kg           juustoraaste

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit