Lime-chilimarinoitua paahtopaistia

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

500 g Naudan paahtopaisti, kypsä, viipaloitu 10-25 g n. 1,7 kg
2,8 rkl Mehu, lime
2,1 rkl Soijakastike
20 g Öljy, seesam
Chili, tuore
Inkivääri kokonainen tuore
Pinjansiemen
Tomaatti
Korianteri, tuore

Valmistusohje

  1. Rakenna Paahtopaistiviipaleista haluamasi asetelma vadille.
  2. Pieni salaatti Valuta Paahtopaistiviipaleiden päälle limemehua, soijakastiketta ja seesamöljyä.
  3. Mausta viipaleet punaisilla chiliviipaleilla ja tuoreella inkiväärillä.
  4. Anna maustua hetki kylmiössä ennen esillelaittoa. Tarkista maku.
  5. Paahda pinjansiemenet ja koristele vati. Tarjoa lisänä tuoreesta korianterista, vihreästä salaatista ja tomaatista rakennettu pieni salaatti.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: