Saarioinen Oy

Lindströminpihvit marinoidun punasipulin ja fetan kera

Makean hapokas punasipuli ja fetajuusto sopivat erinomaisesti punajuurella maustettujen pihvien kanssa.

  • G
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

Upota punasipuliviipaleet pikkelöintiliemeen ja marinoi ainakin pari tuntia kunnes sipuli pehmenee. Liemeen voi halutessaan lisätä myös mausteita tai tuoreyrttejä syventämään makua. Valuta punasipuli huolellisesti siivilässä ennen tarjoilua.

Asettele sulatetut lindströminpihvit 1/1 gn-65 vuokiin hieman limittäin. Kuumenna kiertoilmauunissa 170 °C paisto-ohjelmalla noin 20 minuuttia tai kunnes sisälämpötila nousee vähintään 70 asteeseen.

Lisää esille laitettaessa pihvien päälle kevyesti murennettua fetaa ja marinoitua punasipulia. Viimeistele tuoreilla basilikan lehdillä.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit