Maissipyöryköitä ja paprikapyreetä

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

100 g Sipulikuutio
10 g Valkosipulimurska
1,4 rkl Rypsiöljy
700 g Paprikakuutio (pakaste tai tuore)
25 g Sokeri
10 g Suola
50 g Sitruunamehu 5 L
25 g Kasvisfondi 1 L
20 g Chilitahna (sambal oelek tms)
1500 g Maissipyörykkä 25 g kypsä pakaste 4,5 kg
700 g Kasvissekoitus (pakaste tai tuore)
250 g Laktoositon smetana

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Kuullota sipuleita hetki öljyssä. Lisää paprikakuutiot ja jatka kunnes pehmenevät hiukan.
  2. Lisää suola ja sokeri, sekä sitruunan mehu. Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 min (tai hieman pidempään mikäli käytät tuoretta paprikaa).
  3. Mausta chilitahnalla (maun mukaan) ja tarkista maku. Soseuta sileäksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
  4. Tarjoile uunissa ohjeen mukaan kuumennettujen maissipyöryköiden, lämpimien kasviksien ja smetanan kanssa.

 

 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: