Makaronilaatikko (R)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2000 g Paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
2000 g Makaroni, sarvi
500 g Sipuli
25 g Suola
5 g Pippurisekoitus
7 g Paprikajauhe
30 g Tumma lihafondi 1 L
595 rkl Maito kevyt
500 g Kananmuna

Valmistusohje

  1. Kuumenna jauhelihat omissa pakkauksissaan höyryssä 100 asteessa n.20 minuuttia.
  2. Voitele 1/1 65 mm GN-vuoat. Mittaa vuokiin sarvimakaroni (0,8kg/GN), sipuli (0,2kg/GN), ja kuumennettu jauheliha (0,8kg/GN) ja sekoita.
  3. Sekoita keskenään maito, kananmunamassa, kuutioitu sipuli ja mausteet.
  4. Jaa munamaito vuokiin ja sekoita.
  5. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 astetta n. 40 minuuttia. Tarkista kypsyys. Anna vetäytyä ennen tarjollepanoa.
Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: